ο Στέφανος μετράει τα άστρα

Είμαι…αλλά που πάω;

grungebokeh8

Πριν λίγο καιρό μιλώντας με μια κοπέλα που δεν ήξερα, έφτασε η κουβέντα στα ζώδια. Για την ακρίβεια δεν έφτασε, εγώ την πήγα εκεί αφού μου αρέσει να “παίζω” με τον συνομιλητή μου, και να βρίσκω διάφορα πράγματα…

Εκείνη υποστήριζε ότι έχει ωροσκόπο καρκίνο, όμως η σωματική της διάπλαση, δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Μιλώντας λίγο παραπάνω για την ζωή της, μου είπε ότι ενδιαφερόταν για κάποιον που ήταν Λέων και αργότερα μου είπε ότι βρισκόταν στην Αθήνα για μια μικρή επέμβαση στην σπονδυλική της στήλη. Αυτές οι δύο αναφορές της, μου ήταν αρκετές για να της πω ότι ο ωροσκόπος της ήταν ο Λέων και όχι ο Καρκίνος και να την προτρέψω να μπει στο ίντερνετ για να βρει σε κάποια αστρολογική σελίδα τον χάρτη της.

Δεν το πίστευε…μου είπε ότι χρόνια πολλά πίστευε ότι είχε Καρκίνο ωροσκόπο.

Είναι ένα λάθος που γίνεται πολύ συχνά με τον ωροσκόπο. Συνήθως υπάρχει ένα ζώδιο διαφορά, και αυτό μάλλον οφείλεται σε λάθος γνώση που έχουμε σχετικά με την ώρα της γεννήσεώς μας. Αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, ο ωροσκόπος βρίσκεται στον αστερισμό του Κριού. Και τι σημαίνει αυτό? Ότι αν κοιτάξεις προς την ανατολή του ήλιου, εκεί ακριβώς βρίσκεται ο αστερισμός του Κριού και όποιο παιδί γεννηθεί τώρα, θα έχει Κριό ωροσκόπο. Σε λίγο θα ανατείλει και η σελήνη από κει, αφού συμπτωματικά βρίσκεται κι αυτή σ΄αυτό το ζώδιο.

Ο ωροσκόπος, μας μιλάει για το ξεκίνημα της ζωής μας. Είναι ίσως ένα από τα βασικότερα σημεία του γενέθλιου χάρτη. Μας δείχνει το “που πάμε”. Μας δείχνει την εμφάνισή μας, την σωματική μας διάπλαση, τις τάσεις μας και τις συμπεριφορές μας. Επίσης το ποιες καταστάσεις μας “ελκύουν”. Το πως μας βλέπουν οι άλλοι, την υγεία μας και την πρώιμη παιδική ηλικία. Την προοπτική της ζωής μας και το πως ανταποκρινόμαστε σε κάθε νέο ξεκίνημα.

Πολλές φορές ακούμε κάποιον να λέει είμαι το τάδε ζώδιο, αλλά έχω ωροσκόπο αυτό. Και για να σου δείξω την σημασία που έχει ο ωροσκόπος, για έναν Υδροχόο που έχει ωροσκόπο στον Παρθένο, μπορούμε “παίζοντας” να πούμε ότι αυτός είναι ένας Παρθένος με ‘Ηλιο στον Υδροχόο. Θέλω έτσι να σου πω ότι δεν αμφισβητούμε το τι είμαι (Ηλιος στον Υδροχόο), αλλά λαμβάνουμε πολύ σοβαρά το που πάω (ωροσκόπος στον Παρθένο), το τι γίνομαι…

Αν έρθει κάποιος μια μέρα και σου πει ότι έχει ωροσκόπο Ζυγό -και δεν είναι ψηλός, πες του ότι μάλλον κάποιο λάθος έχει κάνει..και έχει ή Παρθένο ή Σκορπιό.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 6, 2015 by in astrology.
%d bloggers like this: