ο Στέφανος μετράει τα άστρα

Γιόγκα και τατουάζ παντού

03Όταν ήμουν σε μικρή ηλικία (πήγαινα στο Δημοτικό ακόμη), ήρθα σε μια πρώτη επαφή με τη γιόγκα. Αυτά τα λίγα πράγματα που έμαθα μου φάνηκαν εξαιρετικά εύκολα, αφού διέθετα ένα κάπως παχουλό σώμα, αλλά αρκετά ευλύγιστο (Άρης στον Αιγόκερω)!

Φέτος έμαθα ότι η συγγενής μου που μου τα έμαθε (αν και τελευταία το υποψιαζόμουν), είναι Αιγόκερως. Παράλληλα, μία δεύτερη συγγενής μου, με το πέρασμα των χρόνων εξελίχθηκε σε μία πολύ καλή δασκάλα της γιόγκα, και αισθάνομαι πολύ καλά για αυτό.  Ανήκει και αυτή στο ζώδιο του Αιγόκερου!

Όπως καταλαβαίνεις, δεν ήθελα και πολύ – εκεί που στεκόμουν στο περίπτερο, με το που έβλεπα άνθρωπο με στρωματάκι της γιόγκα να περνά, αμέσως τον ρώταγα αν ήταν Αιγόκερως…προς έκπληξή μου συνήθως έπαιρνα θετικές απαντήσεις, κι αν έπαιρνα αρνητικές ήταν γιατί αυτοί οι άνθρωποι που δεν ήταν Αιγόκεροι, ήταν (εκεί “δίπλα”) ή Τοξότες ή Υδροχόοι, πράγμα που σημαίνει ότι πολύ πιθανόν να είχαν την Αφροδίτη τους (αγάπη για..) στον Αιγόκερω.

Αν το μελετήσεις το θέμα, θα δεις πραγματικά ότι ο Αιγόκερως (εκτός των άλλων) έχει σχέση με τις αρθρώσεις και με την ευλυγισία, είναι αθλητικός τύπος, ελέγχει τα γόνατα, και όταν βρίσκουμε δύσκολους πλανήτες εκεί, έχουμε προβλήματα με ρήξεις χιαστών, μηνίσκους, φλεγμονές κλπ.

Όμως ο Αιγόκερως, που ελέγχει μαλλιά, οστά, αρθρώσεις κλπ. ελέγχει και το δέρμα. Πολύ τατουάζ αδερφάκι μου…και φυσικά θα μου πεις που κολλάει αυτό.

Εδώ και κάμποσα χρόνια (από τον Ιανουάριο του 2008) έχουμε την παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιο αυτό, ο οποίος αποχωρεί τον Φεβρουάριο του 2023.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μ’αυτόν τον “νέο” μικρό και παντοδύναμο πλανήτη, που δίνει στοιχεία υπερβολής και εξαναγκασμού και μόνο όταν επιστρέψει στο ζώδιο του Καρκίνου (από όταν ανακαλύφθηκε το 1930), θα μπορούμε να έχουμε δεδομένα για αυτόν στα χέρια μας. Χρησιμοποιώντας όμως την λέξη κλειδί “κρύβω” (Πλούτωνας) το δέρμα (Αιγόκερως), βγάζουμε μία πιθανή αιτία της έξαρσης της μόδας των τατουάζ.

Θα με ρωτήσεις αν μετά το 2023 σταματήσει ο κόσμος να κάνει τατουάζ; Δεν ξέρω, οι μόδες περνάνε κάποτε.

Αν δεν σε καλύπτει το παράδειγμα, μπορείς να ελέγξεις (για να συνδέσω και με τα παραπάνω) την έξαρση των πωλήσεων κολλαγόνου και παρόμοιων (για την υγεία των αρθρώσεων, του δέρματος και των μαλλιών = Αιγόκερως) φαρμακευτικών σκευασμάτων…

Αν όλα αυτά δεν φτάνουν, δες τον Θάνατο (Πλούτωνας) της πολιτικής (Αιγόκερως) που επικρατεί παγκοσμίως στις μέρες μας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 23, 2015 by in astrology.
%d bloggers like this: