ο Στέφανος μετράει τα άστρα

Συναισθηματικό δράμα

leo_moonΝιώθω πολύ δυνατή. Δεν ασχολούμαι και με πολλά, εκτός κι αν κάτι με αφορά. Όταν αποφασίσω να κάνω κάτι, μου τη δίνει στα νεύρα να ασχολείσαι και να μου λες το πως και το γιατί, εντάξει; Τα δικά μου θέματα, είναι δική μου δουλειά!

Και μην σου περνάει απ΄ το μυαλό, ότι δεν σε καταλαβαίνω και ότι δεν σε υποψιάζομαι…κακομοίρη μου. Έτσι κι αλλιώς, σχεδόν για τα πάντα έχω την πιο σωστή γνώμη. Θες να σ΄ αγαπήσω; Μόνο αν το θέλει κι η καρδιά μου!

Ξέρεις ότι δεν με πείθεις εύκολα, δεν συμβιβάζομαι και δεν υποχωρώ! Όλοι με χειροκροτούν και με θαυμάζουν, κι αν δεν το εκτιμάς, θα ψάξω αλλού.

Είμαι σέξυ, ρομαντική, αλλά και αστεία…απλώς μου αρέσει να γίνεται αυτό που θέλω εγώ! Μου αρέσει η εξουσία, μου αρέσει να είμαι αρχηγός, θα τα οργανώσω όλα τέλεια, θέλω να πηγαίνω πάντα ψηλά, θέλω να είμαι η σταρ, που την χειροκροτούν!

Είμαι τίμια όμως και θα στα λέω “σταράτα”, χωρίς υπεκφυγές. Γουστάρω τη μουσική πολύ, κι ολόκληρη την τέχνη, την πολυτέλεια και την χλιδή…αλλά λατρεύω και τα παιδιά, τους κάνω γκριμάτσες και χαρές κι αστεία…

Έτσι είναι κι η μάνα μου, ισχυρή προσωπικότητα -ε, αν και με καταπίεσε λιγάκι, μου έδωσε τελικά ηθικές και θρησκευτικές αξίες.

…είμαι η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on August 28, 2015 by in astrology.
%d bloggers like this: